top of page

Don't be afraid of being different. Be afraid of being the same as everyone else.

Svaka osoba je različita, svaki klijent je jedinstven u svojim željama. Vođeni tim motivom pristupamo svakoj mušteriji. Ništa nije neizvedivo, ništa nije nemoguće. La Grma je mjesto gdje svaka Vaša želja s lakoćom postaje realnost.

La Grma funkcionira kao samostalni objekt u suradnji s našim eksluzivnim partnerima kako bismo vašem vjenčanju osigurali provjerenu kvalitetu.

Ekskluzivni partneri su tu kako bi kvaliteta eventa bila na visokom nivou : Catering team Lisak pobrinut će se za to svojim delicijama te Svjetlosni bombon koji će svojom rasvjetom stvoriti nezaboravan ugođaj bilo da se radi o klasičnoj večeri ili party vjenčanju. Njihove usluge uračunate su u cijeni navedenoj u ponudi.

U Vašim je rukama dekoracija samog objekta, no svakako bismo preporučili naše dugogodišnje partnere Adela Mese Design koji su zaslužni za to što je svako dosadašnje vjenčanje na našem objektu izgledalo besprijekorno.

Naš minimalni kapacitet sale je 120 osoba. Tlocrtna površina hale iznosi 300m2 te je sve ispod tog broja uzvanika premalo za kvalitetan event. Maksimalni kapacitet za sjedeću večeru je 200 uzvanika, a za moderniji tip slavlja možemo prihvatiti i mnogo više.

bottom of page