top of page

Samo tri minute od glavne zagrebačke prometnice Ilice, u zaštićenom području park–šume Grmoščica, nalazi se objekt La Grma. Na površini od 9000 kvadratnih metara nekada se nalazila tvornica perja, no odnedavno je jedna stara tvornička hala dobila potpuno novu funkciju. Zadržavanjem arhitektonskih elemenata tipičnih za tu vrstu građevine, prostor sada u modernom ruhu još uvijek odiše svojom „starom“ toplinom.

Interijer je maksimalno prilagodljiv Vašim željama: od rasporeda sjedenja do samog uređenja. Industrijski stil ili luksuz, formalne večeri ili casual proslave, vjenčanje ili tulum samo su dio onoga što ovaj prostor, osmišljen za transformacije, nudi.Prekrasna hala prima od minimalnih 120 do 200 gostiju ukoliko se radi o klasičnoj večeri, no mnogo više ukoliko se radi o mješovitom tipu stolova (sjedećih, stajaćih, separea). Ovisno o Vašim željama, moguće je instalirati i šank za pravu klupsku atmosferu.

Eksterijer hale savršeno upotpunjuju drveni platoi raspoređeni po šumi za potpuni doživljaj i uživanje u prirodnom okruženju. Stara portirnica preuređena je u koktel bar kućicu za zabavu na otvorenom,te je pozicija idealna za doček Vaših gostiju i piće dobrodošlice. Na vanjskom terenu puni sastav benda ili DJ mogu zabavljati uzvanike, sa zvučnicima koji okružuju čitav prostor na otvorenom.

Ukoliko se radi o mladencima, moguće je održati i civilni obred s matičarom. Ispod drvene pergole, mladenci mogu iskusiti „američko vjenčanje“ u pravom smislu.

bottom of page