top of page

 

 

 

Tražimo pojačanje za naš team!

 

Povećanim obujmom posla trebamo i nove svježe radne snage - studentski ugovor, prijava na određeno/neodređeno, puno radno vrijeme ili pola- nije bitno dokle god želite raditi s nama i upravo ste ono što tražimo! Obrazovanje nije bitno, energija je. Trazimo nekoga tko je vrlo organiziran i odgovoran, predviđa probleme i rješava ih prije nego što nastanu te je u stanju voditi tim ljudi jednako kao i raditi pod tuđim vodstvom. Zaključujete : povučeniji, introvertniji i plašljiviji teško će se snaći s nama ;) 

 

Kako je estetika i stilsko određenje veoma bitno u našem radu, eliminaciju radimo putem fotografija koje nam šaljete uz vaš životopis.

Pošaljete nam  max. 10 fotografija s internet platformi onoga što je Vašem oku ugodno, a da je sljedeće tematike: vjenčanja, dekoracije, interijeri, eksterijeri, grafike i projektiranje. Naravno, to su pojmovi i koji najbolje opisuju naš posao. 

 

Radno vrijeme : ponedjeljak-subota, ponekad nedjelja ukoliko je potrebno - satnica je vrlo fleksibilna, u potpunosti prilagodena tipu posla.

 

Naziv tvrtke : Adela Mese d.o.o

 

Mjesto rada : Zagreb, centar

 

Životopise i fotografije šaljite na prijava4posao@gmail.com

bottom of page